onsdag 4. april 2012

Fristen for oppmelding til norskprøvene er 11. aprilNå nærmer fristen for å melde seg opp til norskprøve 2 og 3 i slutten av mai seg. Fristen er 11. april. Det er en uke til i dag. Norskprøve 2 skriftlig avholdes 29. mai, mens norskprøve 3 skriftlig avholdes 30. mai. Muntlige prøver avholdes mellom 24. og 31. mai for både norskprøve 2 og 3. Du vil få brev i posten med flere opplysninger når prøven nærmer seg.

Nå ser det ut til at det har blitt lettere å melde seg opp til norskprøver via hjemmesidene til Folkeuniversitet. For påmelding kan du gå inn her. Norskprøvene koster 480 kroner pr. del (960 kroner for både muntlig og skriftlig). MEN, du er ikke påmeldt før du har betalt for prøven og fått bekreftelse for betalingen. Ta vare på kvittering om mulig.

Før påmelding er det lurt å finne fram fødselsnummer og DUF-nummer. Fødselsnummeret ditt er på 11 siffer (tall) der de 6 første er fødselsdatoen din. DUF-nummer er et tall på 12 siffer som blir utdelt til utenlandske statsborgere som skal bo og jobbe i Norge i mindre enn 6 måneder. Du kan finne DUF-nummeret i oppholdstillatelsen din. Dersom du er registrert i Folkeregisteret skal både DUF-nummer og fødselsnummer være registrert her.

Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar