søndag 7. april 2013

Send inn din tekst


I det siste har jeg lurt en del på hvordan blogginnleggene på Norsksonen kan hjelpe deg til å skrive bedre. En av de beste måtene å bli flink til å skrive tekster, er gjennom skrivetrening, men man må også få beskjed om man skriver riktig eller ikke. Det er årsaken til at jeg nå har tenkt til å starte et lite prøveprosjekt.

Om du vil, kan du sende en tekst på mail til Norsksonen. Denne teksten vil jeg deretter legge ut i et blogginnlegg og rette med kommentarer. Jeg kommer ikke til å fortelle hvem som har sendt meg teksten. Dette er anonymt. Dersom det er din tekst vil du jo kjenne den igjen, og du slipper å tenke på hva andre kanskje mener om teksten din. Jeg kommer ikke til å rette alle tekster, men velger ut noen med feil som er vanlige. Selv om det ikke er din tekst som rettes, kan du altså lære noe om dine egne feil. Om det er noe du synes er spesielt vanskelig, kan du be meg se ekstra på dette og kommentere det.

Tekstene som sendes inn

Tekstene kan være på maks. 100 ord. Nedenfor ser du noen forslag til oppgaver du kan skrive.
 
Skriv om:
 • En tradisjon du liker i Norge, eller hjemlandet ditt.
 • En hyggelig opplevelse
 • En person du beundrer
Da er jeg spent på å lese tekster. Sett deg ned og skriv en tekst om et av temaene ovenfor. Etterpå sender du teksten til norsksonen@gmail.com .
Lykke til med skrivingen!

2 kommentarer:

 1. Hei,
  skal bare si at jeg fant dette http://rosabobble.blogg.no/1365328877_har_du_sett_disse_hje.html?c=1365361307303
  og lurte på om du kunne lage noen liknende bilder/innlegg;)

  SvarSlett
 2. Hei Nikarafat! Jeg skal skrive det opp i boka mi og se om jeg kan komme tilbake med et blogginnlegg om ordelings feil og samskriving litt senere. Takk for tipset! :)

  SvarSlett