tirsdag 31. desember 2013

Nyttårsforsetter 2014Da er det nyttårsaften og om få timer ønsker vi et nytt år velkommen med farger og fyrverkeri. En vanlig tradisjon i Norge er å sette seg mål for det nye året. Alle har vi noe vi ønsker skal bli bedre i året som kommer. Disse målene kaller vi forsetter. Vanlige forsetter er for eksempel å slutte å røyke, begynne å trene mer eller spise sunnere. Disse nyttårsforsettene er så vanlige at det selges store mengder grønnsaker og nikotintyggegummi i januar, og treningssentrene er fulle av mennesker med store mål for det nye året.

Selv har jeg satt med tre nyttårsforsetter:

1) Trene mer  - Som mange andre liker jeg å trene, men synes sjelden jeg har tid. I 2014 håper jeg å bruke mer tid på trening.

2) Blogge 8-10 innlegg i måneden - I en hektisk hverdag er det ikke alltid jeg rekker å blogge så mye som jeg har lyst til. I tillegg skal jeg ta mitt eget råd om ikke å være så opptatt av at alt skal være perfekt. Ofte skriver jeg blogginnlegg som jeg ikke legger ut fordi jeg ikke synes de er bra nok. Det er egentlig fryktelig dumt for det er gjerne noen som lurer på nettopp det jeg har skrevet om. Siden jeg oppfordrer dere til å prate og skrive uten å bekymre dere for om det er perfekt, skal jeg gjøre det samme og blogge mer, også når jeg ikke synes at blogginnlegget er perfekt. I 2014 setter jeg dette målet og jeg håper at jeg kan klare det med litt hjelp og innspill fra deg som leser og følger bloggen.

3) Lage mer hjemmelaget mat - Ofte blir det lettvinn frossenmat i ukedagene. Jeg håper at jeg kan lage mer mat fra bunnen av i månedene som kommer. Jeg liker veldig godt å lage mat og kanskje kan noe av det typisk norske som lages på kjøkkenet også finne veien til bloggen. :)

Da her jeg delt tre av mine nyttårsforsetter. Har du satt deg noen mål for året som kommer? Del gjerne dine mål i kommentarfeltet nedenfor.
1 kommentar: