onsdag 10. desember 2014

Luke nr. 10

Luke nr. 10 - 10. desember


Bak dagens luke har jeg lagt nok et førjulsminne. I år sender TV2 Zebra julekalenderen The julekalender i reprise. Det er utrolig å tenke på at det er hele 20 år siden første gang denne ble sendt. Serien har gitt oss en del faste uttrykk som "bob, bob, bob, ikke sant?" og "Det e' berre lækkert" (trøndersk dialekt).

I serien møter vi nissene Günther, Fritz og Hansi som skal prøve å finne nøkkelen til en spilledåse. Denne spilledåsen spiller livsmelodien til den gamle nissen "Good old gammel nok". De må også beskytte julen og nissene fra onde skapninger som ser ut som nåsåer. Språket i serien er en blanding av norsk og engelsk.

Nedenfor ser du første episode av denne julekalenderen. Hovedrollene i denne serien spilles av medlemmene av gruppa Travellin' Strawberries.Selv om det er en stund siden denne julekalenderen virkelig var stor har den blitt et kjært juleminne for mange. Vi blir ofte minnet på denne julekalenderen gjennom sangen "The Støveldance" som du kan se nedenfor.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar