onsdag 11. oktober 2017

Lær norsk på nettet

Shutterstock.com

Det er alltid mange som leter etter nyttige nettsteder når de skal lære norsk. En veldig fin side som jeg har oppdaget i det siste er NTNUs side Learn NoW. Den lar deg jobbe med å lære norsk ved hjelp av en PC. Nettsiden har fire hjelpespråk som gjør den ekstra flott å bruke for deg som kan engelsk, polsk, spansk eller arabisk. Fortvil ikke om du ikke kan ett av disse språkene, det er fortsatt en veldig fin språklæringsside, men du må stole mer på norskkunnskapene dine for å finne frem på nettsiden.

Learn NoW er delt inn i 12 kapitler og trener deg i ulike ferdigheter. I første kapittel møter du korte tekster. Her kan du både lese og lytte til tekstene. Du kan følge personene du møter i første kapittel gjennom de andre kapitlene, og tekstene blir lengre og vanskeligere utover i kurset. Nettsiden gir deg blant annet øvelser innen leseforståelse, lytteforståelse, grammatikk, uttale og ordforråd.

Klikk deg inn på siden og prøv deg frem. :)1 kommentar:

 1. Hei, jeg er her ute for å spre denne gode nyheten til hele verden på hvordan jeg fikk mannen min tilbake. Jeg ble gal da mannen min forlot meg for en annen kvinne i forrige måned. Men når jeg møter en venn som introduserer meg til profeten Okona, stor budbringer til oraklet som han tjener, fortalt jeg mitt problem til profeten Okona om hvordan mannen min forlot meg. Han sa bare til meg at jeg er kommet til rett sted, da jeg vil få mitt hjerte ønske uten noen bivirkning. Han fortalte meg hva jeg trenger å gjøre, Etter at det var gjort, I de neste 2 dagene ringte min mann Jeg på telefonen og sa unnskyld for å leve meg før. Jeg er så glad og overveldet at jeg må fortelle dette til hele verden hvordan profeten Okona hjelper meg med å gi mitt hjerte ønske. Hvis du trenger noen form for hjelp, kontakt profeten Okona på følgende e-postadresse: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastet også så mange stave som,
  (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
  (2) Du trenger ikke en skilsmisse i ekteskapet ditt.
  (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
  (4) Du vil kurere for dødelige sykdommer
  (5) Hvis du vil ha et barn.
  (6) Du vil være rik.
  (7) Du vil knytte din mann og kone til å være din for alltid.
  (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
  (9) du vil ha en kone / ektemann

  SvarSlett