Om norsksonen
Norsksonen drives av meg, Annelén Stenbakken. Jeg har jobbet med opplæring innen feltet norsk som andrespråk siden 2007. Under denne tiden har jeg jobbet med innlærere fra hele spekteret; fra elever som ikke kan lese og skrive på morsmålet, til elever som har høyere utdannelse fra hjemlandet og som kan lese og skrive på flere språk. Det de alle har til felles er at de skal mestre det norske språket. Å lære et nytt språk i voksen alder er utfordrende, og alle må overkomme vanskeligheter i jakten på å mestre det norske språket. Men med interesse, tålmodighet og litt hjelp, kan man oppnå imponerende resultater.

7 kommentarer:

 1. Hei, ville egentlig bare si at det en stilig blogg du har. Ikke helt A4 hva tema angår:D

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg synes at du gjør en fantastisk jobb her! Jeg følger på ditt blogg og dette har hjulpet meg, særlig i norske uttrykk/ idiomer. Forklaringen og ikke minst eksempler gjør det lettvindt for meg å kjønne betydning, samt anvende de i dagligtale. Det gjør mitt språk mere "norsk", kan du si. :) Jeg håper at du kommer bare til å fortsette med dette.

  SvarSlett
 3. Den er kjempeflott bloggen!! Tusen takk !

  SvarSlett
 4. Strålende! En nyttig, fantastisk skrevet og med flott humor blogg som jeg kommer til å følge med stor glede. Hjertelig takk for jobben, forståelsen og den gode holdningen til stakkars oss, som prøver å mestre det norske sproket. Respekt!

  SvarSlett
 5. Jeg er glad. Min mann forlot meg og barna våre for 3 år siden, uten å gjøre det, gjorde jeg alt jeg kunne for å få ham tilbake, men fungerte ikke, jeg følte at livet mitt var i ferd med å ende, jeg begikk nesten selvmord, jeg var følelsesmessig ned i svært lang tid. inntil jeg møtte Dr.Nhaga (Nhagasolutions@gmail.com) på internett som hjalp meg til å kaste en re-union stave og innen 3days kom mannen min tilbake med unnskyldning. Dr. NHAGA er virkelig en talentfull kvinne, og jeg vil ikke slutte å publisere henne fordi hun er en fantastisk kvinne. Hvis du har et problem Ta kontakt med henne for å løse alle dine problemer.

  SvarSlett